Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події

Цибуля-порей із соусом «Вінегрет» та бальзамічним оцтом

Рецепти

Загальний час приготування: 60 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 96 ккал

Посуд:

  1. Великий сотейник із кришкою

  2. Ємність для змішування з кришкою

Інгредієнти:

  1. Цибуля-порей – 6 шт.

  2. Йогурт натуральний – 250 мл

  3. Кінза – 4 гілочки

  4. Естрагон – 4 гілочки

  5. Бальзамічний оцет – 1 ст. л.

  6. Мед – 1 ч. л. (змішати із бальзамічним оцтом)

  7. Гірчиця зернятами – 1 ч. л.

  8. Сіль і перець

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 6,1 г

  2. Жирів – 2,1 г

  3. Вуглеводів – 13,2 г

  4. Енергетична цінність – 96,4 ккал

  5. Холестерину – 5,6 мг

  6. Глікемічний індекс – 25 (низький)

Спосіб приготування:

  1. Наріжте цибулю-порей впоперек шматками по 10 см, потім добре промийте і обв’яжіть кухонною ниткою, щоб вона не розпадалася. Замість кухонної нитки можна використати попередньо ошпарену і нарізану смужками цибулю-порей.

  2. У великому сотейнику скип’ятіть воду, посоліть її. Занурте у підсолений окріп підготовлену цибулю-порей. Знову доведіть до кипіння і готуйте 15–20 хвилин на мінімальному вогні з використанням водяного замку.

  3. Готову цибулю-порей охолодіть, потім як слід промокніть його серветками і викладіть на блюдо.

  4. Приготуйте соус «Вінегрет». Для цього змішайте до однорідної маси дрібно посічену зелень і гірчицю та додайте натуральний йогурт, сіль і перець. Охолодіть соус.

  5. Викладіть цибулю-порей на блюдо, полийте згори соусом «Вінегрет» і сумішшю бальзамічного оцту з медом. Рекомендується залишити страву у холодильнику на деякий час, щоб цибуля просочилася соусом.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Голубці з савойської капусти з диким рисом і кабачками

Рецепти

Далі

Салат із фенхеля, білої квасолі і смаженого адигейського сиру

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію