Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Імам баялди з індичкою (фаршировані баклажани)

Рецепти

Загальний час приготування: 1 год. 30 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 495 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. Великий сотейник із кришкою

  3. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Баклажани невеликі – 4 шт.

  2. Сир «Гауда» – 100 г

Інгредієнти для начинки:

  1. Фарш з індички – 450 г

  2. Кабачки – 200 г

  3. Цибуля – 1 шт.

  4. Морква маленька – 1 шт.

  5. Стебло селери – 3 шт. (150 г)

  6. Зіра – 1 пучка

  7. Часник – 1 зубчик

  8. Помідори – 2 шт.

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 31,6 г

  2. Жирів – 29,1 г

  3. Вуглеводів – 26,6 г

  4. Енергетична цінність – 494,7 ккал

  5. Холестерину – 258,7 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Баклажани розріжте уздовж навпіл, покладіть у велику сковороду і на маленькому вогні готуйте під кришкою 15–20 хвилин. Коли баклажани будуть готові, трохи остудіть їх, вийміть ложкою м’якоть, а шкірку залиште. Потім ми наповнимо її начинкою.

  2. Усі овочі наріжте дрібними кубиками. Часник подрібніть.

  3. У великому сотейнику спочатку обсмажте всі овочі до напівготовності. Додайте фарш з індички та добре перемішайте. Потім додайте м’якоть баклажанів і насіння зіри.

  4. Наповніть цією начинкою шкірку баклажанів, надаючи форму баклажана. Покладіть наповнені баклажани у великій сотейник або у сковороду. Згори посипте тертим сиром, налийте на денце 1 см води і викладіть фарш, що залишився. Накрийте кришкою і готуйте на малому вогні під водяним замком 15 хвилин.

  5. Готові баклажани викладіть на блюдо і полийте рідиной, у якій вони готувалися. З цією стравою також чудово смакуватимуть соуси дзадзикі і мацоні.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію