Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Стейк із яловичини з овочевою сальсою

Рецепти

Загальний час приготування: 15–20 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 506 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 30 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. 1- або 2-літрова каструля з кришкою

  3. Ємність для змішування з кришкою

Інгредієнти:

  1. Яловичина (спинна частина) – 4 шматки по 230 г кожний

  2. Перець болгарський («світлофор») – 3 шт.

  3. Помідори (середні) – 4 шт.

  4. Кінза – 4 гілочки

  5. Оливкова олія Extra Virgin – 1 ст. л.

  6. Червоний винний оцет – 1 ст. л.

  7. Салат айсберг – ½ качана

  8. Сіль і перець

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 41,8 г

  2. Жирів – 32,3 г

  3. Вуглеводів – 12,1 г

  4. Енергетична цінність – 506,4 ккал

  5. Холестерину – 238 мг

  6. Глікемічний індекс – 25 (низький)

Спосіб приготування:

  1. М’ясо змастіть олією, посоліть і поперчіть і залиште маринуватися на 10 хвилин.

  2. Перці наріжте великими скибками і відваріть їх у каструлі на малому вогні протягом 5–7 хвилин, поки шкірка не почне легко зніматися. Остудіть їх під холодною водою, зніміть шкірку, промокніть серветкою і дрібно порубайте ножем.

  3. Помідори проштрикніть ножем, занурте в окріп на 5–10 секунд, зніміть шкірку і поріжте дрібними кубиками. Змішайте помідори з нарізаними перцями, додайте винний оцет, решту олії, сіль і перець і дайте настоятися.

  4. Розігрійте велику сковороду. М’ясо промокніть від зайвої олії і обсмажте з двох боків до рум’яної скоринки. Накрийте кришкою і готуйте ще 5 хвилин.

  5. Готовий стейк викладіть на блюдо, поруч – овочеву сальсу і нарізане листя айсберга.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Кебаб із баранини на паличках кориці з соусом із натурального йогурту

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію