Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Телячі щічки по-каталонські

Рецепти

Загальний час приготування: 2 год. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 465 ккал

Посуд:

  1. Великий сотейник із кришкою

  2. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

Інгредієнти:

  1. Телячі щічки – 1,5 кг (можна замінити на верхню частину задньої/передньої ноги)

  2. Борошно – 30 г

  3. Рослинна олія – 2 ст. л.

  4. Стебло селери – 300 г

  5. Цибуля – 2 шт.

  6. Морква – 1 шт.

  7. Часник – 2 зубчики

  8. Вино біле – 50 мл

  9. Чебрець – 2 г

  10. 2 помідори

  11. Сіль і перець

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 54,3 г

  2. Жирів – 21,4 г

  3. Вуглеводів – 13,7 г

  4. Енергетична цінність – 464,7 ккал

  5. Холестерину – 525 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. З телячих щічок видаліть сухожилки, обваляйте у борошні й обсмажте з обох боків на змащеній олією сковороді до рум’яної скоринки. Потім влийте вино і дайте йому випаруватися. Якщо ви бажаєте приготувати щічки без олії, обвалювати їх у борошні не потрібно, але перед смаженням підготуйте сковороду, протерши її поверхню просоченою олією серветкою.

  2. Усі овочі, у тому числі помідори і часник, наріжте кубиками завбільшки 1 см і обсмажте в сотейнику без олії. Потім додайте до них щічки, чебрець і соус, що утворився в процесі обсмажування щічок. Залийте усе водою, щоб покрити м’ясо і овочі, і доведіть до кипіння.

  3. Зніміть піну, додайте сіль і перець, зменшіть вогонь, перевірте, чи утворився водяний замок, і готуйте щічки 1,5 години.

  4. Викладіть щічки на блюдо. Зцідіть сік з овочів, приправте за смаком і полийте ним щічки.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Стейк із яловичини з овочевою сальсою

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію