Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Кебаб з баранини на паличках кориці з соусом із натурального йогурту

Рецепти

Загальний час приготування: 1 год. 30 хв. / Кількість порцій: 6 / Енергетична цінність однієї порції: 268 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Баранина (задня частина) – 500 г

  2. Цибуля – 1 шт.

  3. Часник – 1 зубчик

  4. Зіра – 1 пучка

  5. Кінза – 5 гілочок

  6. Перець червоний гострий (на кінчику ножа)

  7. Палички кориці – 8 шт.

  8. Сіль, суміш перців за смаком

Інгредієнти для соусу:

  1. Йогурт натуральний – 250 мл

  2. М’ята – 4 гілочки

  3. Лимонний сік – 1 ч. л.

  4. Сіль, перець за смаком

Харчова цінність однієї порції (400 мл):

  1. Білків – 23,2 г

  2. Жирів – 17,6 г

  3. Вуглеводів – 4,1 г

  4. Енергетична цінність – 267,8 ккал

  5. Холестерину – 87,5 мг

  6. Глікемічний індекс – 20 (низький)

Спосіб приготування:

  1. З баранини видаліть прожилки і наріжте дрібними кубиками. Потім великим ножем порубайте м’ясо на однорідну масу. Замість того, щоб рубати м’ясо ножем, можна прокрутити його через м’ясорубку.

  2. Нарізані дрібними кубиками цибулю і часник покладіть у миску, додайте посічену зелень кінзи та подрібнене м’ясо. Перемішайте, додайте спеції і червоний гострий перець. Поставте фарш на 1 год. у холодильник.

  3. М’яту дрібно порубайте ножем, змішайте з йогуртом, додайте сік лимона та насіння кумину, сіль і спеції за смаком, перемішайте і поставте у холодильник на 15–20 хвилин.

  4. Готовий фарш відбийте об стіл, щоб видалити зайве повітря і зробити його еластичнішим. Розділіть фарш на 8 порцій.

  5. Змочіть руки холодною водою та розімніть порцію фаршу в «млинець». З одного краю прикладіть до цього «млинця» паличку кориці і скачайте його у «ковбаску» так, щоб з неї стирчав кінчик палички. Зробіть те саме з рештою 7 порціями.

  6. Розігрійте сковороду на середньому вогні, потім обсмажте кебаби по 2–3 хвилини з кожного боку (усього з 4 сторін). Після цього накрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь до мінімуму. Потримайте м’ясо в сковороді ще 5–7 хвилин.

  7. Готові кебаби викладіть на блюдо по 2 шт. на порцію і подавайте з йогуртовим соусом. За бажання соус можна замінити на будь-який інший.
    Якщо м’ясо рубати ножем, фарш виходить соковитішим. Палички кориці можна замінити звичайними шпажками. Палички кориці можна використовувати по кілька разів.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Стейк із яловичини з овочевою сальсою

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію