Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Судак під маринадом

Рецепти

Загальний час приготування: 1 год. 10 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 393 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 30 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. Великий сотейник із кришкою

Інгредієнти:

  1. Філе судака (без шкіри і кісток) – 1 кг

  2. Борошно – 20 г

  3. Рослинна олія – 50 мл

  4. Морква – 400 г

  5. Цибуля – 400 г

  6. Вино біле сухе – 30 мл

  7. Помідори протерті – 300 мл

  8. Гвоздика – 4 бутони

  9. Кориця – 1 г

  10. Винний оцет або сік лимона – 10 г

  11. Лавровий лист

  12. Сіль і перець

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 47,0 г

  2. Жирів – 13,7 г

  3. Вуглеводів – 20,5 г

  4. Енергетична цінність – 393,4 ккал

  5. Холестерину – 150 мг

  6. Глікемічний індекс – 85 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Порційні шматки риби обваляйте в борошні. Зайве борошно видаліть. Обсмажте їх у сковороді на рослинному маслі до напівготовності по 1,5–2 хвилини з кожного боку. Не потрібно смажити рибу до готовності, інакше вона буде занадто сухою. Доходити вона буде у сотейнику.

  2. У великому сотейнику спасеруйте тонко нарізану цибулю і терту моркву протягом 15–20 хвилин. Потім додайте біле сухе вино і дайте йому випаруватись. Після цього додайте протерті помідори, винний оцет, сіль, перець, гвоздику, корицю і лавровий лист. Готуйте усе протягом ще 5 хвилин.

  3. Готовий маринад мусить мати консистенцію густої сметани. Перелийте половину маринаду із сотейника в іншу ємність. Викладіть на маринад, що залишився, підготовлену рибу, вилийте на неї згори другу половину маринаду, накрийте кришкою і доведіть до кипіння. Дочекайтеся утворення водяного замку і вимкніть вогонь. Залиште настоюватись 25–30 хвилин. Страву можна подавати як гарячою, так і холодною.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію