Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Філе морського язика в імбирно-соєвому маринаді з кунжутом

Рецепти

Загальний час приготування: 40 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 180 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Філе морського язика – 4 шт. (по 120 г кожне)

  2. Оливкова олія – 20 мл

  3. Насіння кунжуту – 10 г

Інгредієнти для маринаду:

  1. Соєвий соус – 60 мл

  2. Імбир – 40 г

  3. Сік лимона – 20 мл

  4. М’ята – 30 г (4 гілочки для прикрашання, інші – для маринаду)

  5. Мед – 1 ч. л.

  6. Гірчиця зернятами – 1 ч. л.

Для гарніру:

  1. Лимон – 1 шт.

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 14,3 г

  2. Жирів – 12,5 г

  3. Вуглеводів – 2,6 г

  4. Енергетична цінність – 180,1 ккал

  5. Холестерину – 72 мг

  6. Глікемічний індекс – 80 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Промийте і промокніть серветкою філе морського язика. Поріжте його на великі шматки (кожну тушку на 3-4 шматки).

  2. Приготуйте маринад, змішавши усі інгредієнти та додавши тертий імбир. Залиште філе маринуватися на 15 хвилин.

  3. Розігрійте сковороду і налийте в неї оливкову олію. Промокніть шматки риби від маринаду і обваляйте в кунжуті, потім обсмажте їх на сковороді по 3 хвилини з кожного боку. Закрийте кришкою і готуйте ще 8 хвилин на найменшому вогні.

  4. Перед подачею до столу прикрасьте лимоном і листями м’яти.
    Мариноване філе морського язика можна приготувати на парі, підклавши під нього лист пекінської капусти. Однак не варто готувати рибу на парі від інтенсивного кипіння на великому вогні. Натомість готуйте на помірному вогні.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію