Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Фаршировані кальмари зі шпинатом, креветками, диким рисом і морськими водоростями

Рецепти

Загальний час приготування: 30 хв.

Кількість порцій: 4

Енергетична цінність однієї порції: 298 ккал

Посуд:

  1. 1-літрова каструля з кришкою

  2. 4-літрова пароварка зі вставною ємністю для готування на парі

  3. Сковорідка діаметром 20 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

Інгредієнти:

  1. Кальмари невеликі – 3 шт.

Інгредієнти для начинки:

  1. Креветки коктейльні – 100 г

  2. Шпинат свіжий – 100 г

  3. Рис дикий – 180 г

  4. Морські водорості вакаме (або морська капуста) – 100 г

  5. Перець гострий чилі – 5 г

  6. Насіння кунжуту – 3 г

  7. Соєвий соус – 40 г

  8. Лимони – 3 шт.

  9. Вино біле – 20 мл

  10. Масло вершкове – 25 г

  11. Зелень петрушки – 2 г

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 22,3 г

  2. Жирів – 8,4 г

  3. Вуглеводів – 33,1 г

  4. Енергетична цінність – 298 ккал

  5. Холестерину – 72,2 мг

  6. Глікемічний індекс – 55 (низький)

Спосіб приготування:

  1. У 4-літровій пароварці під кришкою відваріть дикий рис.

  2. Кальмари очистіть від плівки і нутрощів.

  3. Обсмажте у сковороді без олії шпинат із креветками, змішайте з морськими водоростями вакаме (їх можна замінити на морську капусту), додайте гострий перець чилі і кунжут. Усе разом перемішайте і додайте невелику кількість соєвого соусу.

  4. Кальмари нещільно начиніть фаршем і скріпіть шпажками, щоб не розпадались.

  5. Готуйте кальмари у пароварці, де вариться рис. Рідину зі сковороди, в якій обсмажувався шпинат, перелийте в 1-літрову каструлю, додайте біле вино, сік лимона, вершкове масло, накрийте кришкою і готуйте на другому ярусі 4-літрової пароварки 7–8 хвилин. Час приготування безпосередньо залежить від розміру кальмарів і становить від 6 до 12 хвилин. Перед подачею до столу викладіть на рис парові кальмари, полийте соусом і посипте зеленню петрушки.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Філе морського язика в імбирно-соєвому маринаді з кунжутом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію