Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Філе судака у мигдалевій паніровці

Рецепти

Загальний час приготування: 35–40 хв. / Кількість порцій: 4 / Енергетична цінність однієї порції: 222 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 30 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла або Великий сотейник із кришкою

  2. Ємність для змішування з кришкою

Інгредієнти:

  1. Філе судака на шкірі – 4 шт. (по 120-140 г кожне)

  2. Яйце для льєзону – 1 шт.

  3. Борошно для панірування – 10 г

  4. Мигдаль рубаний – 30 г

  5. Орегано сухий – 1 г

  6. Стручкова квасоля – 400 г

  7. Часник – 1 зубчик

  8. Рослинна олія – 1 ст. л.

  9. Сіль, перець за смаком

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 28 г

  2. Жирів – 9,9 г

  3. Вуглеводів – 5,2 г

  4. Енергетична цінність – 221,9 ккал

  5. Холестерину – 135 мг

  6. Глікемічний індекс – 70 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Філе судака промийте і промокніть серветкою.

  2. Приготуйте льєзон: розбийте яйце, додайте до нього 2 ст. л. холодної води. Усе добре перемішайте, додайте сіль, перець і орегано.

  3. Філе риби вмочіть спочатку в льєзон, а потім – у борошно та мигдалеву стружку. Обсмажте рибу на помірному вогні у великій сковороді або в сотейнику по 3–5 хвилин із кожного боку.

  4. Обсмаживши рибу з обох боків, додайте у сковороду стручкову квасолю, тонкі скибочки часнику, пару ложок води і накрийте кришкою. Готуйте суміш 7–10 хвилин до готовності квасолі.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Фаршировані кальмари зі шпинатом, креветками, диким рисом і морськими водоростями

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію