Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Рибна касероль

Рецепти

Загальний час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 4

Енергетична цінність однієї порції: 253 ккал

Посуд:

  1. Великий сотейник із кришкою

Інгредієнти:

  1. Кальмари с/м – 2 шт.

  2. Філе сібаса або судака – 300 г

  3. Мідії великі с/м у мушлях – 8 шт.

  4. Цибуля – 1 шт. (220 г)

  5. Рослинна олія – 50 мл

  6. Стебло селери – 100 г

  7. Помідори «сливки» – 4 шт.

  8. Рибний бульйон або вода – 400 мл

  9. Часник – 1 зубчик

  10. Чебрець – 3 гілочки

  11. Оливкова олія – 2 ст. л., сіль морська, перець грубого помелу – за смаком

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 32,6 г

  2. Жирів – 11,9 г

  3. Вуглеводів – 3,8 г

  4. Енергетична цінність – 252,8 ккал

  5. Холестерину – 139 мг

  6. Глікемічний індекс – 25 (низький)

Спосіб приготування:

  1. Залізною щіткою очистіть мушлі мідій від відкладень.

  2. Нарізану дрібними кубиками цибулю обсмажте у великому сотейнику разом зі стеблом селери. Кальмари очистіть від плівок і наріжте кільцями. Рибу наріжте великими кубиками.

  3. Додайте кільця кальмарів і рибу до обсмажених овочів. Залийте бульйоном так, щоб покрити усі інгредієнти, і додайте нарізані кубиками помідори. Доведіть до кипіння і додайте чебрець і часник, трохи підсоліть і поперчіть. Готуйте 4 хвилини на помірному вогні.

  4. Додайте мідії та накрийте кришкою. Дочекайтеся утворення водяного замку. Вимкніть вогонь і залиште настоюватись 5–7 хвилин. Можна подавати на стіл!
    Зверніть увагу, що страва готується дуже швидко, тож пильнуйте, щоб селера не розварилася. Страву можна подавати із мультизлаковим багетом або грінками.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Філе морського язика в імбирно-соєвому маринаді з кунжутом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію