Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Бананово-грушевий пиріг

Рецепти

Загальний час приготування: 1,5 год.

Кількість порцій: 4

Енергетична цінність однієї порції: 378 ккал

Посуд:

  1. Сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання, з кришкою із загартованого скла

  2. 4-літрова пароварка зі вставною ємністю для готування на парі

  3. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Банани – 3 шт.

  2. Лимон – 1 товста скибка

  3. Груша (твердого сорту) – 1 шт.

  4. Масло вершкове – 2 ст. л.

  5. Цукор – 3 ст. л.

  6. Імбир – маленький шматочок (за бажання)

  7. Вода – 3 ст. л.

Інгредієнти для тіста:

  1. Яйця – 3 шт.

  2. Цукор – 3 ст. л.

  3. Сметана – 6 ст. л.

  4. Борошно – 4-5 ст. л.

  5. Розпушувач – 1 ч. л.

  6. Сіль – 1 пучка

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 7,8 г

  2. Жирів – 14,1 г

  3. Вуглеводів – 55 г

  4. Енергетична цінність – 378 ккал

  5. Холестерину – 211 мг

  6. Глікемічний індекс – 95 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Наріжте банани кружальцями, збризніть лимонним соком (щоб не потемніли) і змішайте. Із груші видаліть серцевину і насіння, наріжте уздовж скибочками. Чистити грушу не обов’язково.

  2. На сковороді нагрійте воду, всипте цукор, покладіть грушу і тонко нарізаний імбир. Варіть усе на малому вогні 3–5 хвилин. Можна накрити сковороду кришкою.

  3. Змастіть маслом ємність для готування на парі, викладіть туди грушу зі сковороди, а згори розкладіть банани.

  4. У 4-літрову пароварку налийте на 2/3 води і поставте форму з фруктами нагріватися.

  5. Збийте яйця з цукром і дрібкою солі. Додайте сметану і борошно з розпушувачем. Тісто має вийти рідке, наче для оладок. Залийте тісто у форму з фруктами. На швидкому вогні доведіть фруктовий пудинг до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму. Накрийте кришкою, залишивши невелику шпаринку для пари. Фруктовий пиріг готується приблизно 50–60 хвилин.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію