Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Фруктово-ягідний пудинг

Рецепти

Загальний час приготування: 50 хв. / Кількість порцій: 6 / Енергетична цінність однієї порції: 183 ккал

Посуд:

  1. 4-літрова пароварка зі вставною ємністю для готування на парі

  2. Ємності для змішування з кришками

Інгредієнти:

  1. Персики (замість свіжих можна взяти консервовані) – 3 шт.

  2. Полуниця (свіжа або с/м) – 100 г

  3. Малина (свіжа або с/м) – 100 г

  4. Коньяк або бренді – 2 ст. л.

  5. Яйця – 4 шт.

  6. Вода (або сироп від персиків) – 2 ст. л.

  7. Цукор – 50 г

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 4,1 г

  2. Жирів – 2,8 г

  3. Вуглеводів – 17,1 г

  4. Енергетична цінність – 182,2 ккал

  5. Холестерину – 152 мг

  6. Глікемічний індекс – 95 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Персики наріжте невеликими шматочками та викладіть їх у миску. Додайте 1 ст. л. коньяку і добре перемішайте.

  2. Відокремте жовтки від білків. Жовтки розітріть із цукром, рештою коньяку і водою та поставте на водяну баню. Збивайте отриману масу 3–5 хвилин. В окремому контейнері збийте міксером білки.

  3. З’єднайте збиті білки із жовтками. Це і буде крем.

  4. Креманки наповніть ягодами і фруктами. Згори вилийте готовий крем.

  5. Помістіть креманки на парову баню і накрийте кришкою. Готуйте на паровій бані 35 хвилин.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію