Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Англійський десерт «Трайфл»

Рецепти

Загальний час приготування: 1,5 год.

Кількість порцій: 10

Енергетична цінність однієї порції: 183 ккал

Посуд:

  1. 4-літрова пароварка зі вставною ємністю для готування на парі

  2. 1-літрова каструля з кришкою

  3. Ємності для змішування з кришками

  4. Велика опукла кришка

Інгредієнти:

  1. Малинове варення – 5 ст. л.

  2. Малина або полуниця (свіжа або с/м) – 200 г

  3. Вершки 20% – 300 мл

  4. Яєчні жовтки – 3 шт.

  5. Цукор – 3 ст. л.

  6. Фундук подрібнений – 60 г

Інгредієнти для бісквіту:

  1. Борошно – 1/2 склянки

  2. Яйця – 3 шт.

  3. Цукор – 1/2 склянки

  4. Розпушувач – 1 ч. л.

Харчова цінність однієї порції:

  1. Білків – 3,5 г

  2. Жирів – 11,0 г

  3. Вуглеводів – 17,5 г

  4. Енергетична цінність – 183,0 ккал

  5. Холестерину – 153 мг

  6. Глікемічний індекс – 95 (високий)

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте бісквіт: яйця з’єднайте з цукром і збийте міксером до утворення густої піни. Потім, не перестаючи збивати, додайте просіяне борошно та розпушувач.

  2. Вилийте тісто у попередньо нагріту і змащену маслом вставну ємність для приготування на парі. Готуйте бісквіт 30–40 хвилин. Коли тісто почне відставати від краю форми, переверніть його. Перевірте на готовність за допомогою зубочистки або дерев’яної шпажки.

  3. Дайте бісквіту охолонути на відкритому повітрі. Розріжте його на шматки та викладіть на денця креманок.

  4. Згори на бісквіт викладіть малину. Відставте.

  5. Приготуйте заварний крем на другому ярусі. Половину вершків нагрійте в каструлі. Водночас збийте яєчні жовтки з цукром до отримання однорідної маси. У жовтки додайте підігріті вершки і ретельно збийте міксером. Перелийте крем у каструлю і поставте на слабкий вогонь. Обережно помішуйте, поки він не загусне.

  6. На шар бісквіта викладіть 1/2 ст. л. малинового варення. Потім викладіть охолоджений крем. Прикрасьте горіхами і поставте у холодильник на 2–3 години. Перш ніж подавати до столу, додайте ягоди.

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію