Вам знадобиться наступний посуд iCook:
дерев’яна дошка для нарізання
набір із 5 ножів
ємності для змішування
2-літрова каструля з кришкою
Інгредієнти:
400 г маленьких картоплин – очистити і розрізати навпіл
оливкова олія
сіль і мелений чорний перець за смаком
2 невеликих цибулини шалот – розрізати на 4 частини
1 червоний перець – крупно нарізати
форель – 2 шт. (філе)
сік двох лимонів
пучка петрушки – порвати руками
20 г вершкового масла із зеленню
50 г в'ялених помідорів – крупно нарізати
100 г зелених оливок із перцем піменто
100 г листя салату (за бажанням)
Спосіб приготування:
Попередньо розігрійте духовку до 180 °C.
Поставте картоплю варитися в 2-літровій каструлі iCook на 10 хвилин. Злийте воду і перекладіть картоплю в середню ємність для змішування iCook. Додайте трохи оливкової олії, а також сіль і перець за смаком. Застеліть деко пергаментом. По краях необхідно залишити досить пергаменту, щоб потім можна було накрити ним усю страву.
Покладіть картоплю, цибулю-шалот і шматочки перцю на пергамент і запікайте 5 хвилин, поки вони не стануть хрусткими.
Вимийте форель і перевірте, щоб у ній не залишилося кісток.
Викладіть форель на овочі. Посоліть і поперчіть. Полийте форель лимонним соком і посипте петрушкою. Складіть краї пергаменту так, щоб вийшов «конверт», і поставте страву запікатися на 10–12 хвилин.
Щоб перевірити готовність форелі, розгорніть пергамент. Якщо риба змінила колір на непрозорий і її шкіра почала розшаровуватися – вона готова. Якщо ні – знову загорніть краї пергаменту у вигляді «конверта» і поставте деко в духовку ще на кілька хвилин.
Коли форель буде готова, звільніть рибу і овочі від пергаменту. Змастіть рибу вершковим маслом, поки вона ще гаряча.
Поки деко тепле, налийте в нього оливкову олію і викладіть запечені овочі та форель. Додайте в'ялені помідори і запечіть страву. Овочі повинні стати хрусткими. Дістаньте страву з духовки, додайте оливки і дайте постояти кілька хвилин. Подавати страву теплою.
Гарнір за бажанням: свіже листя салату із сіллю та оливковою олією