Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Запечена форель зі смаженими овочами та оливками

Рецепти

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. дерев’яна дошка для нарізання

  2. набір із 5 ножів

  3. ємності для змішування

  4. 2-літрова каструля з кришкою

Інгредієнти:

  1. 400 г маленьких картоплин – очистити і розрізати навпіл

  2. оливкова олія

  3. сіль і мелений чорний перець за смаком

  4. 2 невеликих цибулини шалот – розрізати на 4 частини

  5. 1 червоний перець – крупно нарізати

  6. форель – 2 шт. (філе)

  7. сік двох лимонів

  8. пучка петрушки – порвати руками

  9. 20 г вершкового масла із зеленню

  10. 50 г в'ялених помідорів – крупно нарізати

  11. 100 г зелених оливок із перцем піменто

  12. 100 г листя салату (за бажанням)

Спосіб приготування:

  1. Попередньо розігрійте духовку до 180 °C.

  2. Поставте картоплю варитися в 2-літровій каструлі iCook на 10 хвилин. Злийте воду і перекладіть картоплю в середню ємність для змішування iCook. Додайте трохи оливкової олії, а також сіль і перець за смаком. Застеліть деко пергаментом. По краях необхідно залишити досить пергаменту, щоб потім можна було накрити ним усю страву.

  3. Покладіть картоплю, цибулю-шалот і шматочки перцю на пергамент і запікайте 5 хвилин, поки вони не стануть хрусткими.

  4. Вимийте форель і перевірте, щоб у ній не залишилося кісток.

  5. Викладіть форель на овочі. Посоліть і поперчіть. Полийте форель лимонним соком і посипте петрушкою. Складіть краї пергаменту так, щоб вийшов «конверт», і поставте страву запікатися на 10–12 хвилин.

  6. Щоб перевірити готовність форелі, розгорніть пергамент. Якщо риба змінила колір на непрозорий і її шкіра почала розшаровуватися – вона готова. Якщо ні – знову загорніть краї пергаменту у вигляді «конверта» і поставте деко в духовку ще на кілька хвилин.

  7. Коли форель буде готова, звільніть рибу і овочі від пергаменту. Змастіть рибу вершковим маслом, поки вона ще гаряча.

  8. Поки деко тепле, налийте в нього оливкову олію і викладіть запечені овочі та форель. Додайте в'ялені помідори і запечіть страву. Овочі повинні стати хрусткими. Дістаньте страву з духовки, додайте оливки і дайте постояти кілька хвилин. Подавати страву теплою.

Гарнір за бажанням: свіже листя салату із сіллю та оливковою олією

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію