Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Гаспачо

Рецепти

Гаспачо – смачний освіжаючий холодний іспанський суп родом із Андалузії. В його основі – сирі свіжі овочі, що робить його відмінною стравою для спекотних літніх місяців.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. набір із 5 ножів

  2. 2-літрова ємність для змішування з іржостійкої сталі

  3. сковорідка діаметром 25 см, що не допускає пригорання


Інгредієнти:

  1. 1 кг невеликих помідорів – розрізати на четвертинки

  2. 1 зелений солодкий перець – крупно нарізати

  3. 1 зубчик часнику – подавити

  4. Оливкова олія – 200 мл

  5. Білий оцет – 50 мл

  6. Сіль і перець

  7. За бажанням: 10 г NUTRILITE Протеїнового порошку на рослинній основі

  8. За бажанням: чіабата – нарізати скибочками

  9. За бажанням: огірок, червоний і жовтий перець – нарізати кубиками


Спосіб приготування:

  1. Помістіть помідори, зелений перець і часник у чашу блендера і подрібніть їх протягом 5 хвилин до отримання однорідної маси.

  2. Процідіть гаспачо в ємність для змішування за допомогою конічного сита, щоб видалити тверді частинки овочів, що залишилися.

  3. Вилийте гаспачо назад у блендер і додайте олію, оцет, сіль і NUTRILITE Протеїновий порошок на рослинній основі, якщо вирішили його використовувати. Подрібніть ще раз.

  4. Додайте приправи за смаком. Якщо хочете отримати більш рідку консистенцію супу, додайте трохи води. Смачного!


Гарнір (за бажанням)

Підсмажте нарізану скибочками чіабату на сковороді з антипригарним покриттям і подайте її до гаспачо. Якщо хочете додати свіжості і яскравих кольорів, прикрасьте гаспачо кубиками огірка і червоного й жовтого солодкого перцю.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© Amway

Святковий буряковий суп із сушеними фініками і фундуком

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію