Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Stockfood

Салат із креветками, апельсином і ромен-салатом

Рецепти

Легкий салат із креветок із цитрусовим смаком. Ідеальна страва для спекотних літніх днів.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. набір із 5 ножів

  2. 1-літрова каструля

  3. 4-літрова вставна ємність для готування на парі

  4. сковорідка діаметром 30 см, що не допускає пригорання

  5. 1-літрова ємність для змішування з іржостійкої сталі з кришкою


Інгредієнти:

  1. Стручкова квасоля – 150 г

  2. Сіль

  3. 12 сирих королівських креветок – випатрати й очистити

  4. Масло вершкове – 55 г

  5. 2 зубчики часнику – подавити

  6. Чебрець – 1 гілочка

  7. Оливкова олія – 50 мл

  8. Апельсиновий сік – 35 г

  9. Діжонська гірчиця – 8 г

  10. Гілочка естрагону – дрібно нарізати

  11. Червоний винний оцет – 10 г

  12. Сіль і перець

  13. 2 головки ромен-салату – розділити на окремі листочки

  14. 2 апельсини – очистити й і розділити на дольки


Спосіб приготування:

  1. Відваріть стручкову квасолю в киплячій підсоленій воді протягом 5 хвилин або до тих пір, поки вона не стане м’якою. Промийте квасолю холодною водою і злийте воду, використовуючи вставну ємність для готування на парі в якості друшляка.

  2. Промийте креветки холодною водою і промокніть їх паперовими рушниками.

  3. Розігрійте вершкове масло на сковороді, додайте часник і чебрець і обсмажте креветки протягом 4 хвилин. Відкладіть.

  4. Приготуйте заправку: змішайте оливкову олію, апельсиновий сік, діжонську гірчицю, естрагон, червоний винний оцет, сіль і перець.

  5. Викладіть на тарілку листя салату, стручкову квасолю, апельсини і креветки. Полийте салат заправкою. Можна подавати!


Порада:

Інгредієнти, які ви не використали в салаті, можна покласти у ємність для змішування з іржостійкої сталі з кришкою.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію