Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© StockFood

Сорбет із манго з м’ятою

Рецепти

Для приготування цього сорбета знадобиться зовсім небагато часу. Ця легка в приготуванні страва добре освіжає в літню спеку.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. набір із 5 ножів

  2. 1-літрова каструля

  3. 2-літрова ємність для змішування з іржостійкої сталі


Інгредієнти:

  1. Цукор – 100 г

  2. Вода – 100 мл

  3. 3 стиглих манго – зняти шкірку і порізати кубиками

  4. Сік одного лайма

  5. Кілька листочків м’яти для прикрашання


Спосіб приготування:

  1. Поставте каструлю з водою і цукром на сильний вогонь. Постійно перемішуючи, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть 2–3 хвилини або до тих пір, поки цукор не розчиниться. Дайте повністю охолонути.

  2. Помістіть манго, холодний цукровий сироп і сік лайма в блендер і подрібніть до стану пюре.

  3. Вилийте суміш у ємність для змішування і помістіть її в морозильну камеру приблизно на 4 години. Кожні півгодини перемішуйте суміш.

  4. За допомогою ложки сформуйте кульки і розкладіть їх по креманкам. Прикрасьте м’ятою. Смачного!

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© StockFood

Запечені яблука й груші з журавлиною і шавлією

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію