Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Салат з яєць і авокадо

Рецепти

Цей прекрасний легкий спред буде відмінною прикрасою літнього пікніка.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. набір із 5 ножів

  2. набір ємностей для змішування

  3. 1-літрова каструля

Інгредієнти:

  1. 2 яйця

  2. 100 г огірка – не чистити, нарізати скибочками

  3. 30 г зеленої цибулі – дрібно нарубати

  4. 2 авокадо – очистити і видалити кісточки

  5. 3 ч. л. червоного винного оцту

  6. ½ ч. л. солі

  7. ½ ч. л. меленого чорного перцю

  8. 1 ч. л. соусу чилі

  9. 30 г руколи

  10. ½ ч. л. оливкової олії

  11. 8 цільнозернових крекерів

Спосіб приготування:

  1. Відваріть яйця протягом 10 хвилин у каструлі.

  2. Помістіть нарізаний огірок і зелену цибулю в ємність для змішування середнього розміру.

  3. Розімніть авокадо в невеликій ємності для змішування. Додайте 2 ч. л. червоного винного оцту, сіль, чорний перець і соус чилі. Добре перемішайте. Перекладіть цю суміш у ємність середнього розміру, де вже знаходяться огірок і зелена цибуля, і ретельно перемішайте.

  4. Промийте яйця холодною водою. Очистіть їх, дрібно наріжте і додайте в суміш. Добре перемішайте. Додайте приправи на свій смак.

  5. Викладіть листя руколи на блюдо. Збризніть її червоним винним оцтом (1 ч. л.) і оливковою олією (1 ч. л.), що залишилися. Викладіть суміш авокадо з яйцем на руколу. Подавайте блюдо на крекерах.

Завантажте рецепт у форматі PDF ePub

Схожа інформація

© Stockfood

Салат з морепродуктами та овочами під пікантною соєвою заправкою

Рецепти

Далі
© StockFood

Святковий салат із листової капусти, смаженої картоплі та пастернаку з фетою, горіхами пекан і гранатом

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію