Салат «Веселка»
Рецепти
Цей свіжий салат стане прикрасою будь-якого перекусу або пікніка. До того ж, його нескладно готувати!
Цей свіжий салат стане прикрасою будь-якого перекусу або пікніка. До того ж, його нескладно готувати!
Вам знадобиться наступний посуд iCook:
набір із 5 ножів
набір ємностей для змішування
Інгредієнти:
250 г моркви – очистити і нарізати кубиками по 1 см
370 г цвітної капусти – розібрати на маленькі суцвіття
285 г броколі – розібрати на маленькі суцвіття
250 г груш – видалити серцевину і нарізати кубиками по 1 см
250 г буряка – очистити і нарізати кубиками по 1 см
Оливкова олія – 100 мл
Яблучний оцет – 30 г
1 стиглий манго – очистити і нарізати скибочками
Сік одного лайма
1 цибуля-шалот – очистити і дрібно нарубати
1 ч. л. солі
½ ч. л. меленого чорного перцю
30 г коріандру – дрібно нарубати
Спосіб приготування:
Змішайте приготовлену моркву, цвітну капусту, броколі, грушу і буряк у великій ємності для змішування.
Щоб зробити заправку, помістіть оливкову олію, яблучний оцет, манго, сік лайма, цибулю-шалот, сіль, перець і коріандр у кухонний комбайн або блендер. Змішайте 5–6 разів. Якщо у вас немає кухонного комбайна або блендера, розімніть манго в ємності для змішування середнього розміру, поки він не перетвориться на однорідну пасту. Додайте інші інгредієнти для заправки і добре перемішайте.
Полийте підготовлені овочі заправкою. Перемішайте салат. Можна подавати!
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.