Батончики граноли
Рецепти
Батончики граноли з горіхами дуже ситні. Це ідеальний перекус і відмінна закуска для пікніка.
Батончики граноли з горіхами дуже ситні. Це ідеальний перекус і відмінна закуска для пікніка.
Вам знадобиться наступний посуд iCook:
сковорідка, що не допускає пригорання (25 см)
набір ємностей для змішування
2-літрова каструля
Інгредієнти:
160 г горіхів пекан – подробити
130 г вівсяних пластівців
80 г вершкового масла
175 г меду
1 ч. л. меленої кориці
50 г кукурудзяних пластівців
30 г рисових пластівців
100 г родзинок
Спосіб приготування:
Обсмажте горіхи пекан у сковороді, що не допускає пригорання, поки вони не почнуть видавати аромат. Перекладіть їх у велику ємність для змішування. Обсмажте вівсяні пластівці у тій самій сковороді протягом 1–2 хвилин. Перекладіть їх у ємність із горіхами пекан.
У 2-літровій каструлі повільно нагрійте вершкове масло, мед і корицю, поки масло не розтане. Перемішайте інгредієнти і перекладіть їх у ємність із горіхами пекан та вівсяними пластівцями. Додайте кукурудзяні пластівці, рисові пластівці і родзинки. Для перемішування суміші використовуйте дерев'яну ложку.
Перекладіть суміш на деко, вистелене папером для випікання, і злегка притисніть її, щоб сформувати прямокутник.
Дайте суміші охолонути за кімнатної температури, поки вона не стане твердою, а потім наріжте її на шматочки.
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.