Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Amway

Батончики граноли

Рецепти

Батончики граноли з горіхами дуже ситні. Це ідеальний перекус і відмінна закуска для пікніка.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. сковорідка, що не допускає пригорання (25 см)

  2. набір ємностей для змішування

  3. 2-літрова каструля

Інгредієнти:

  1. 160 г горіхів пекан – подробити

  2. 130 г вівсяних пластівців

  3. 80 г вершкового масла

  4. 175 г меду

  5. 1 ч. л. меленої кориці

  6. 50 г кукурудзяних пластівців

  7. 30 г рисових пластівців

  8. 100 г родзинок

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте горіхи пекан у сковороді, що не допускає пригорання, поки вони не почнуть видавати аромат. Перекладіть їх у велику ємність для змішування. Обсмажте вівсяні пластівці у тій самій сковороді протягом 1–2 хвилин. Перекладіть їх у ємність із горіхами пекан.

  2. У 2-літровій каструлі повільно нагрійте вершкове масло, мед і корицю, поки масло не розтане. Перемішайте інгредієнти і перекладіть їх у ємність із горіхами пекан та вівсяними пластівцями. Додайте кукурудзяні пластівці, рисові пластівці і родзинки. Для перемішування суміші використовуйте дерев'яну ложку.

  3. Перекладіть суміш на деко, вистелене папером для випікання, і злегка притисніть її, щоб сформувати прямокутник.

  4. Дайте суміші охолонути за кімнатної температури, поки вона не стане твердою, а потім наріжте її на шматочки.

Завантажте рецепт у форматі PDF або ePub

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію