Вибране (0) 0 Вибране

У Вибраному поки нічого немає

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Новини та події
© Shutterstock

Піца Маргарита з грибами

Рецепти

Хоча цей рецепт піци з грибами – один із наших улюблених, ви можете покласти в піцу будь-яку іншу начинку. Все, що вам потрібно для приготування цієї піци, – це сковорідка iCook із антипригарним покриттям!

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. 1-літрова ємність для змішування

  2. 3-літрова ємність для змішування

  3. дерев’яна дошка для нарізання

  4. набір із 5 ножів

  5. сковорідка з антипригарним покриттям із кришкою, 28 см

Інгредієнти

  1. 1 ч. л. сухих дріжджів

  2. 250 г універсального борошна

  3. ½ ч. л. цукрової пудри

  4. ½ ч. л. дрібної морської солі

  5. 1 ст. л. оливкової олії

  6. 180 мл ледь теплої води

  7. 150 г тертого сиру

  8. 150 г свіжого сиру «моцарела» – порвати на великі шматочки

  9. 150 г томатного соусу

  10. 150 г грибів – нарізати скибочками

  11. 250 г томатів чері – розрізати на четвертинки

  12. 2 гілочки свіжого базиліку – порвати на великі шматочки

  13. 5–10 мл оливкової олії

  14. сіль і перець за смаком

  15. густий бальзамічний оцет за смаком

Спосіб приготування:

  1. Змішайте дріжджі, цукор, олію і воду у маленькій ємності для змішування. Дайте суміші постояти в теплому місці приблизно дві хвилини.

  2. Просійте борошно і сіль у велику ємність для змішування і зробіть поглиблення в центрі. Додайте дріжджову суміш і перемішайте. Накрийте кришкою відповідного розміру і дайте тісту постояти в теплому місці 30–45 хвилин або поки воно не збільшиться вдвічі.

  3. Викласти тісто на присипану борошном поверхню. Вимісіть тісто, щоб із нього вийшло все повітря, а потім розкачайте.

  4. Змастіть сковорідку оливковою олією. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, олія не знадобиться. Викладіть розкачане тісто на сковорідку і зріжте зайве тісто силіконовим скребком.

  5. Підсмажте тісто на середньому вогні протягом п'яти хвилин, поки нижня сторона не стане золотаво-коричневою. Потім переверніть тісто і підсмажте його ще п'ять хвилин з іншого боку.

  6. Розподіліть томатний соус по поверхні піци, потім викладіть тертий сир і гриби. Посипте сіллю і перцем, накрийте кришкою і підсмажте піцу ще 3–4 хвилини, поки сир не розтане.

  7. Силіконовою або дерев'яною лопаткою відокремте піцу від сковорідки і викладіть її на дерев’яну дошку. Зверху викладіть моцарелу, помідори і листя базиліку. Збризніть бальзамічним оцтом.

Поради:

збільште кількість інгредієнтів для тіста вдвічі, щоб залишити половину готового тіста на майбутнє. Оберніть тісто харчовою плівкою і зберігайте в морозильній камері. Якщо у вас обмаль часу, можна використовувати покупне тісто для піци. Піцу можна розігрівати в сковорідці на середньому вогні. Якщо вам подобається хрустке тісто, запікайте піцу в духовці за температури 200 °C. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, немає необхідності перекладати піцу в окрему форму для випічки!

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію