Піца Маргарита з грибами
Рецепти
Хоча цей рецепт піци з грибами – один із наших улюблених, ви можете покласти в піцу будь-яку іншу начинку. Все, що вам потрібно для приготування цієї піци, – це сковорідка iCook із антипригарним покриттям!
Хоча цей рецепт піци з грибами – один із наших улюблених, ви можете покласти в піцу будь-яку іншу начинку. Все, що вам потрібно для приготування цієї піци, – це сковорідка iCook із антипригарним покриттям!
Вам знадобиться наступний посуд iCook:
1-літрова ємність для змішування
3-літрова ємність для змішування
дерев’яна дошка для нарізання
набір із 5 ножів
сковорідка з антипригарним покриттям із кришкою, 28 см
Інгредієнти
1 ч. л. сухих дріжджів
250 г універсального борошна
½ ч. л. цукрової пудри
½ ч. л. дрібної морської солі
1 ст. л. оливкової олії
180 мл ледь теплої води
150 г тертого сиру
150 г свіжого сиру «моцарела» – порвати на великі шматочки
150 г томатного соусу
150 г грибів – нарізати скибочками
250 г томатів чері – розрізати на четвертинки
2 гілочки свіжого базиліку – порвати на великі шматочки
5–10 мл оливкової олії
сіль і перець за смаком
густий бальзамічний оцет за смаком
Спосіб приготування:
Змішайте дріжджі, цукор, олію і воду у маленькій ємності для змішування. Дайте суміші постояти в теплому місці приблизно дві хвилини.
Просійте борошно і сіль у велику ємність для змішування і зробіть поглиблення в центрі. Додайте дріжджову суміш і перемішайте. Накрийте кришкою відповідного розміру і дайте тісту постояти в теплому місці 30–45 хвилин або поки воно не збільшиться вдвічі.
Викласти тісто на присипану борошном поверхню. Вимісіть тісто, щоб із нього вийшло все повітря, а потім розкачайте.
Змастіть сковорідку оливковою олією. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, олія не знадобиться. Викладіть розкачане тісто на сковорідку і зріжте зайве тісто силіконовим скребком.
Підсмажте тісто на середньому вогні протягом п'яти хвилин, поки нижня сторона не стане золотаво-коричневою. Потім переверніть тісто і підсмажте його ще п'ять хвилин з іншого боку.
Розподіліть томатний соус по поверхні піци, потім викладіть тертий сир і гриби. Посипте сіллю і перцем, накрийте кришкою і підсмажте піцу ще 3–4 хвилини, поки сир не розтане.
Силіконовою або дерев'яною лопаткою відокремте піцу від сковорідки і викладіть її на дерев’яну дошку. Зверху викладіть моцарелу, помідори і листя базиліку. Збризніть бальзамічним оцтом.
Поради:
збільште кількість інгредієнтів для тіста вдвічі, щоб залишити половину готового тіста на майбутнє. Оберніть тісто харчовою плівкою і зберігайте в морозильній камері. Якщо у вас обмаль часу, можна використовувати покупне тісто для піци. Піцу можна розігрівати в сковорідці на середньому вогні. Якщо вам подобається хрустке тісто, запікайте піцу в духовці за температури 200 °C. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, немає необхідності перекладати піцу в окрему форму для випічки!
Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.
Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.