Вибране (0) 0 Вибране

У Вибраному поки нічого немає

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Новини та події
© Shutterstock

Курка карі

Рецепти

У цій страві ідеально поєднуються спеції, цитрусові нотки і яскравий смак імбиру. Її можна приготувати на вечерю в будні дні. А ще це така страва, яка неодмінно вразить гостей! Рецепт розрахований на 4 персони.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. дерев’яна дошка для нарізання

  2. набір із 5 ножів

  3. 2-літрова ємність для змішування

  4. сковорідка з антипригарним покриттям із кришкою, 28 см

  5. маленький сотейник

Інгредієнти:

  1. 800 г курячої грудки – порізати на великі шматочки

  2. 150 г покупної пасти масаман-карі

  3. 2 зубчики часнику – подавити

  4. 1 шматочок свіжого імбиру – очистити й натерти на дрібній тертушці

  5. 1 ст. л. насіння коріандру – подрібнити в ступці

  6. 2 морквини – очистити й нарізати

  7. 1 ст. л. кокосового цукру

  8. За бажанням: 3 свіжих зелених перцю чилі – видалити насіння і крупно нарізати

  9. 400 мл кокосового молока

  10. 1 ст. л. рибного соусу

  11. 1 ст. л. свіжовичавленого соку лайма

  12. сіль і перець за смаком

  13. 1 склянка білого рису – промити

  14. 2 склянки води

  15. 3 ст. л. свіжої петрушки для прикрашання

Спосіб приготування:

  1. Промийте курку, обсушіть її, викладіть в ємність для змішування і приправте сіллю з перцем.

  2. Нагрійте сковорідку на середньому вогні. Обсмажте курку протягом 5 хвилин або поки вона не стане золотаво-коричневою.

  3. Потім, постійно помішуючи, додайте пасту карі, часник, імбир, насіння коріандру, моркву, кокосовий цукор і (за бажанням) перець чилі. Влийте кокосове молоко і накрийте кришкою на 5 хвилин.

  4. Зніміть кришку і дайте суміші покипіти, поки кількість соусу трохи не зменшиться.

  5. Тим часом налийте воду в маленький сотейник, викладіть туди рис і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть рис, поки вода повністю не випарується.

  6. Зніміть карі з вогню, додайте рибний соус і лаймовий сік.

  7. Подавайте карі з рисом. За бажанням прикрасьте страву гілочками свіжої петрушки.

Порада:

щоб страва вийшла більш гострою, не видаляйте з перцю чилі насіння.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі
© © StockFood

Баклажани в йогуртовому соусі – пакистанська кухня

Рецепти

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію