Кошик (0) 0 Кошик

Кошик порожній

Дякуємо! Спиcok пokупok було перенесено у магазин.

Перейти у магазин
Новини та події
© Shutterstock

Омлет із грибами, моцарелою і крес-салатом

Рецепти

Омлет – ідеальна страва на сніданок. Для приготування цієї страви вам знадобляться найпростіші продукти. Ну а якщо ви хочете збагатити свій раціон клітковиною, додайте в омлет перед приготуванням Nutrilite Порошкову клітковину.

Вам знадобиться наступний посуд iCook:

  1. дерев’яна дошка для нарізання

  2. набір із 5 ножів

  3. 1-літрова ємність для змішування

  4. сковорідка з антипригарним покриттям із кришкою, 24 см

Інгредієнти:

  1. 200 г печериць – нарізати скибочками

  2. 2 ч. л. свіжого чебрецю

  3. 6 яєць середнього розміру – збити

  4. за бажанням: 100 г тертого сиру «пармезан»

  5. за бажанням: Nutrilite Порошкова клітковина

  6. 150 г кульок міні-моцарели – розрізати навпіл

  7. 30 г свіжого крес-салату – обрізати кінчики

  8. 1 ст. л. оливкової олії

  9. 2 ст. л. вершкового масла

  10. сіль і перець за смаком

  11. мелений червоний перець

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте 1 чайну ложку оливкової олії в сковорідці на середньому вогні. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, олія не знадобиться. Коли олія розігріється, викладіть у сковорідку гриби і обсмажте їх до золотавого кольору. Приправте сіллю, перцем і посипте чебрецем. Дістаньте гриби зі сковорідки і відкладіть їх у сторону.

  2. Збийте в мисці яйця з сіллю і пармезаном, якщо вирішили його використовувати. За бажанням додайте Nutrilite Порошкову клітковину.

  3. Поставте сковорідку на середній вогонь, розтопіть в ній 2 столові ложки вершкового масла і додайте половину яєчної суміші. Якщо ви використовуєте сковорідку з антипригарним покриттям iCook, вершкове масло не знадобиться. Покрутіть сковорідку, щоб уся її поверхня була покрита сумішшю. Коли омлет підсмажиться, викладіть на одну сторону половину грибів і половину половинок кульок моцарели, а потім складіть його пополам. Нахиліть сковорідку і обережно викладіть омлет на тарілку.

  4. Так само зробіть із другим омлетом.

  5. Прикрасьте омлет свіжим крес-салатом і грибами, що залишился. Додайте сіль і мелений червоний перець за смаком.

Схожа інформація

Відкрийте для себе рецепти iCook

Далі

Ми використовуємо файли cookie, щоб вам було комфортно працювати з нашим сайтом. Ці файли зберігаються у вашому веб-переглядачі й використовуються більшістю сайтів для персоналізації вашої роботи.

Якщо ви продовжите користуватися нашим веб-сайтом, не змінюючи налаштувань, ми вважатимемо, що ви згодні з використанням файлів cookie.

Я розумію